Website use

Website use

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Het recht om deze website te gebruiken en alle informatie, producten en services die worden aangeboden op deze site zijn eigendom van Jharberink Porcelain. De voorwaarden, producten, services en informatie kunnen te allen tijde worden gewijzigd door JHA PORCELAIN zonder voorafgaande mededeling.

Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik, waarbij het niet is toegestaan deze site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken ervan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van JHA PORCELAIN is het niet toegestaan deze site, de informatie en de (beeld)merken daarop op een ander wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaand deze site te framen, te linken of the deeplinken.

JHA PORCELAIN draagt er zorg voor dat alle informatie op deze website voortdurend wordt bijgewerkt, maar kan niet garanderen dat het up to date en correct is. Het gebruik van deze website is voor eigen risico. Jharberink Porcelain kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.